kozijnen aanbouw

Fundering   Vloer   Wanden    Kozijnen   Dak

De sfeer van uw aanbouw wordt mede bepaalt door het soort kozijnen dat u laat plaatsen. Er zijn diverse mogelijkheden:

          Kozijnen aanbouw 

Hergebruik bestaande kozijnen:

De goedkoopste oplossing is het gebruiken van de bestaande kozijnen uit de achtergevel. Dit is in de meeste gevallen geen probleem.  De bestaande kozijnen worden dan overgezet in uw aanbouw.

Houten kozijnen:

Deze kozijnen worden door ons zelf gemaakt en kunnen geheel naar uw wens worden uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan ramen, met vast glas of openslaande ramen. Wij leveren onze kozijnen met isolatieglas. In het isolatieglas kunnen ook roeden worden geplaatst. Deze houten kozijnen worden wit gegrondverfd geleverd.

   houten kozijnen met roedeverdeling

Kunststof kozijnen:

Kunststof kozijnen worden bij een leverancier besteld.

Deze kozijnen worden op maat gemaakt en zijn in diverse kleuren leverbaar.  Een kunststof kozijn kan voorzien worden van een openslaand raam of een draaikiepraam. 

Deze kozijnen worden ook voorzien van isolatieglas met of zonder roeden in het glas.

Schuifpui

Voor een aanbouw met veel licht kunt u ook kiezen voor een schuifpui. Deze kan uitgevoerd worden in hout of kunststof en wordt op maat gemaakt voor uw aanbouw.  De schuifpui wordt meestal 2-delig of 3-delig geleverd maar er zijn ook andere mogelijkheden. 

Wij gaan starten met uw aanbouw als de kozijnen gereed zijn.  De levertijd voor kunststof kozijnen of schuifpui is vier tot zes weken. Houten kozijnen kunnen binnen een week worden gemaakt.